top of page

Bli medlem i Enade Sverige

VIKTIG INFORMATION
Eftersom Enade Sverige idag är ett embryo och enmansparti av mig Bo Jonsson som grundare samt idag inte står på exempelvis en ideell förening som grund så innebär "att bli medlem" enbart att man visar sina sympatier för Enade Sverige och vad vi vill åstadkomma. Därför är det också helt gratis att bli medlem i Enade Sverige i dagsläget och man förbinder sig inte till något. Om man formellt vill avsäga sig sitt medlemskap mejlar man info@enadesverige.com.

I händelse av att Enade Sverige senare blir ett sedvanligt parti med ideell förening som grund, stadgar osv så kommer alla existerande gratismedlemmar få ett mejl med information hur man blir betalande medlem. Då kommer det även finnas betalningsalternativ klara för detta, bankkonto etc. Medlemmarna är de som fastställer årsavgiften på årsstämman.

Att bli medlem redan idag i ett tidigt skede visar på ett starkt symbolvärde som ger ökad energi och kämparglöd nåt som är viktigt för alla ideellt arbetande medmänniskor. Notera också att vi förbinder oss att inte skicka ut något medlemskort eller liknande i dagsläget - men däremot kommer man få viktig information via e-post. Ett tackmejl kommer som kvitto på att medlemsansökan gått igenom.

Fyll i dina uppgifter nedan och skicka in.

Genom att klicka på Skicka in  så samtycker du automatiskt till vår integritetspolicy.

Verifikationsmejl skickas till din e-post - Tack!

bottom of page