top of page

Aktivism: Namninsamling/Kommunledare

AKTIVISM: Enade Sverige påbörjar så sakteliga namninsamlingen för registrering av partibeteckningen. 50st behövs för en specifik kommun, 100st för hela regionen med alla kommuner i den inkluderade och 1500st för riksdagsvalet/Europaparlamentsvalet då ingår alla regioner och kommuner automatiskt.

Exempel på hur man fyller i

Vi söker också efter ledarämnen för att representera Enade Sverige lokalt ute i kommunerna. Därför söker vi nu drivna personer som vill vara kommunledare i sina respektive hemkommuner. Det första uppdraget i urvalsprocessen för att bli kommunledare är att man på fritiden i egen takt samlar in minst 50st godkända namnunderskrifter för att registrera partibeteckningen i er kommun. Dessa skickas in i vanligt brev till mig. Blanketten finns att ladda ner här: https://www.enadesverige.com/aktivism


Bo Jonsson Solhemsvägen 23 13740 Västerhaninge

Rollen som kommunledare: Att representera Enade Sverige på sin hemort innebär att man möter folket lokalt och informerar dom om vad vårt parti vill åstadkomma i just deras kommun. Inom ramen av vårt kärnprogram så innebär detta alltså att man saluför idén om ökat kommunalt självbestämmande via direktdemokratiskt manér. Folket får makten via lokala folkomröstningar i kommunen i de frågor som kommuninvånarna anser vara behjärtansvärda. Efter att ha vunnit mandat i en kommun blir arbetet att företräda alla de sakfrågor som folket röstat för.

110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page